Zomer dinerkaart 17:00 tot 20:00 uur
Soepen
Franse uiensoep 8,50
Uiensoep, of op zijn Frans soupe à l’oignon, heeft een diepe, intens hartige smaak, getrokken van uien die zijn gekaramelliseerd in boter. Afgemaakt met een gegratineerd broodje
Tomatensoep met kokos 8,50
De zomerse tomatensoep, vegan. Gemaakt van verse tomaat, gember, citroengras en groentebouillon. Geserveerd met knoflook croutons
Voorgerechten
Broodplankje 9,00
Fiesta breekbrood met deconstructed boter (roomboter met verse smaakmakers)
Carpaccio Sidney Porter 15,00
Dungesneden rundvlees, vers van het mes, beetje rommelig op het bord gelegd, met een topping van rucola sla, kaas flakes, truffel crème en zwarte maanzaad. Wat bijna niemand weet, is dat dit gerecht niet alleen in Venetië is bedacht, maar dat het zijn naam dankt aan een Venetiaanse schilder, Vittore Carpaccio geheten
Buikspek (warm) 13,00
Op lage temperatuur gegaard varkensvlees, geserveerd op een crème van pastinaak, afgemaakt met radijs, paddenstoel en een crème van runder glacé
Noedels & garnalen (warm) 15,00
Japanse noedels met gebakken garnalen in sesamdressing (licht pittig)
Trio van gerookte vis 15,75
Gerookte Schotse zalm, gerookte paling en gerookte forel met lemon creme, kingsize croutons en cocktailsaus. Geserveerd met toast
Avocado caprese 13,50
De traditionele caprese met een Leyhoeve twist, met mozzarella, tomaat en avocado afgemaakt met basilicum cress