Lunchmenu van 12:00 tot 15:00 uur

Soepen

Franse uiensoep 8,50
Uiensoep, of op zijn Frans soupe à l’oignon, heeft een diepe, intens hartige smaak, getrokken van uien die zijn gekaramelliseerd in boter. Afgemaakt met een gegratineerd broodje.

Tomatensoep met kokos 8,50
De zomerse tomatensoep, vegan. Gemaakt van verse tomaat, gember, citroengras en groentebouillon.  Geserveerd met knoflook croutons.

Soep van de dag 7,50
Een dagelijks verse soep, vaak vegetarisch, altijd lekker

Leyhoeve lunchtip 15,00
Drie mooie lunchgerechten op één bord een glaasje tomatensoep met kokos, volkorenbroodje stoofvleeskroket en toast met avocado-ei salade. 

Tosti traditioneel 8,00
De traditionele tosti met boerenham en jong belegen kaas geserveerd met gerookte ketchup en een kleine salade

New York Tuna (tonijnsalade) 7,50
Een vers afgebakken Italiaanse bol, met huisgemaakte tonijnsalade met een scharreleitje

Briochebrood de Leyhoeve 7,50
Getoaste briochebrood met rucolacreme, uitgebakken spek, rosbief en sla gegarneerd met een peterselie mayonaise

Uitsmijter De Leyhoeve 13,50
Keuze uit wit- of bruinbrood met gebakken ham reepjes, rucola, kaas en tomaat met drie scharreleitjes en een topping van peterselie mayonaise.

Runderstoofvlees- of groentekroket (2 pax) 13,00
De befaamde stoofvleeskroket op keuzebrood met mosterd crème of huisgemaakte maggi-mayonaise.

Lunchen zonder boterham

Libanese salade 15,00
De andere maaltijdsalade; Romeinse sla, radijs, lente-ui, paprikareepjes, ingelegde komkommer, concasse tomaat, munt en granaatappelpitten. Geserveerd met Hummus en Libanees brood

Vitello tonato wrap 15,00
Rijkelijk gevulde mais wrap met jonge sla, tonijn, rosbief en gegrilde paprika 

Salade Buratta 17,50
De zomerhit; jonge sla met rode ui, tomaat, komkommer, Burrata (buratta is een jonge mozzarella gevuld met room) afgemaakt met balsamico dressing

Plateservice

Duits biefstuk 22,00
Gehakte rundvleesreepjes, medium geserveerd met onze uiensaus. Gemengde sla met rijkelijke garnituur en roseval aardappeltjes met peterselie mayonaise

Avocado & ei uit de oven 20,00
Voor de vegetarische fijnproever. Avocado gevuld met scharreleitje, toast. Geserveerd met een mooie salade van jonge sla met rijkelijk garnituur. 

Zalmfilet 24,00
Schotse zalmfilet, medium gebakken in extra verge olijfolie, geserveerd met mosterd hollandaisesaus, gestoofde wortel en wedges op het bord

 

broodje tonijn.png
duits biefstuk.png